Kongsberg Defence Systems har inngått en kontrakt med Lockheed Martin for leveranser av halerorsdeler til F-35 Joint Strike Fighter til en verdi av 160 millioner kroner.

Det opplyses i en melding onsdag.

Kontrakten er en videreføring av tidligere leveranser mellom partene, og inkluderer leveranser til rundt 40 fly, opplyses det i meldingen.

- Denne kontrakten demonstrerer Kongsbergs konkurranseevne på høyteknologisk produksjon og representerer en ny viktig milepæl for vår Aerostructure virksomhet. Vi er fornøyde med å være en leverandør av kvalitetsprodukter til F-35-programmet, som støtter vårt langsiktige samarbeid med Lockheed Martin, sier direktør aerostructures Terje Bråthen i Kongsberg Defence Systems i en kommentar.

LES OGSÅ:

«Ukens viktigste tall» overrasker positivt  

Asia i dag: Svak bedring i Kina

Kina advarer Norge mot å møte Dalai Lama (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.