Produksjonen fra det Norwegian Energy Company-deleide (Noreco) Huntington-feltet i Storbritannia har vært stengt siden 12. april. Hvis arbeidet på feltet går som planlagt ventes full omstart av produksjon mellom 30. april og 7. mai.

Det opplyses i en melding fra Noreco onsdag.

Operatøren på feltet har opplyst til partnerne i lisensen at arbeidet med å skifte ut et antall koplinger som inngår i dekkgass-systemet (inertgass-) til lagertankene på den flytende produksjons- og lagerenheten nå går som planlagt.

Om det ikke skulle bli ytterligere produksjon fra Huntington-feltet denne måneden, vil gjennomsnittlig dagsproduksjon fra feltet i april utgjøre rundt 1.900 fat oljeekvivalenter til Noreco.

Huntington-feltet produserte 5.573 fat oljeekvivalenter per dag til Noreco i mars.

LES OGSÅ:

Asia i dag: Svak bedring i Kina

Problemer i kø for danskenes nye helikoptre

Fransk nei til nordkoreansk ostediplomati

Brende må svare på regjeringens Dalai Lama-syn (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.