DNs børs- & markedssider inneholder omfattende informasjon fra finansmarkeder over hele verden. Her oppdateres løpende utviklingen på de viktigste børsene, i enkeltaksjer og i rente- og valutamarkedene. Du kan gå direkte til aksjeoversikten eller til markedsoversikten fra forsiden av DN:

 

 

På børs- & markedssidene kan du følge utviklingen i:

 

Følg med på markedsutviklingen:

  • «Oversikt» gir deg en oversikt over markedsutviklingen - enten etter geografisk inndeling eller inndelt etter de tre viktigste sektorene i det norske markedet; energi, shipping eller sjømat. Sidene er satt sammen for å gi en rask oversikt over de viktigste markedsindikatorene, samt de siste nyhetene og børsmeldingene fra de respektive markedene.

     
  • «Børskurser» gir oppdatert kursinformasjon om enkeltinstrumenter i finansmarkedene.


Sett sammen dine egne lister:

Du kan sette sammen en egen liste med enkeltinstrumenter du ønsker å følge spesielt. De fem første instrumentene du velger vises på samtlige oversiktssider. Hele listen kan du se ved å velge «Min liste».

For å legge til instrumenter til «Min liste» markerer du stjernen som er til venstre for samtlige instrumenter under «Børskurser». Når et instrument er valgt til listen vil den bli grønn. For å fjerne instrumenter fra listen velger du «Min liste» fra hovedmenyen og klikker på den grønne stjernen som er ved siden av navnet på instrumentet du ønsker å fjerne.

Kursinformasjonen for aksjer oppdateres fortløpende gjennom hele dagen, med en forsinkelse på 15 og 20 minutter, avhengig av hvilken aksjemarkedsplass de er notert på.

 

 

Ta kontakt om du har spørsmål vedrørende børs- og markedssidene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.