Marine Harvest har gjort opp terminkontrakter for kjøp av 28,83 millioner aksjer i Grieg Seafood til kurs 22 kroner, som forfalt 20. august, og inngått nye terminavtaler for kjøp av samme antall aksjer til lik kurs med forfall 3. oktober 2014. Det opplyses i en melding torsdag.

Marine Harvest har gått med på å kompensere motparten for relevante rentekostnader.

Geveran rullerer

Samtidig kommer det medling om at John Fredriksen-selskapet Geveran Trading har forlenget TRS-avtaler for syv millioner aksjer i Marine Harvest. Nytt forfall er 3. desember 2014 til en kurs på 82,32 kroner.

Geveran Tradings eierskap i Marine Harvest er etter transaksjonen uendret på 117.351.603 aksjer, som utgjør 28,6 prosent av aksjekapitalen. I tillegg har Geveran Trading nettoeksponering mot syv millioner Marine Harvest-aksjer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.