DNB Markets, Nordea Markets og SEB tar ned sine respektive kursmål på Frontline. Alle de tre meglerhusene anbefaler salg av Frontline-aksjen.

Det fremgår av oppdateringer fra meglerhusene fredag.

Nordea Markets venter at Frontline må få på plass 200-250 millioner dollar fra en kombinasjon av eiendelssalg og emisjoner for å betale tilbake det konvertible obligasjonslånet som forfaller i april 2015.

Samtidig ser de en begrenset oppside i netto eiendelsverdsettelse og setter ned kursmålet fra 19 kroner til 12,5 kroner.

DNB Markets setter ned kursmålet fra 13 kroner til 11,7 kroner. De venter at Frontline skal handle med en premie på verdsettelsen av summen av delene, og at et sterkt vintermarked vil øke kontantbeholdningen.

SEB skriver i en oppdatering at de setter ned kursmålet til åtte kroner.

Les også:
Spetalen hamstrer i børstaper  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.