Oljeserviceselskapet BW Offshore fikk et driftsresultat på 64 millioner dollar i årets tredje kvartal.

På forhånd var det ventet et driftsresultat på 51 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans.

Selskapet har besluttet et kvartalsutbytte på 0,03 dollar per aksje, mot ventet 0,03 dollar per aksje.

I henhold til IFRS-reglene, har selskapet gjennomført en oppjustering av netto bokført verdi på et fartøy på 19,7 millioner dollar, opplyses det i rapporten.

Fredagens rapport viser at BW Offshore mener selskapets ekspertise i å opprettholde produksjon og eiendeler over lange perioder i økende grad gir en sunn basis for utbytteutbetalinger og ytterligere investeringer i nye eiendeler.

«Flåten til BW Offshore vil fortsette å generere en stabil kontantstrøm i tiden fremover», heter det.

BW Offshore mener videre at utsiktene for selskapets produkter og tjenester forblir gode. Det ventes fortsatt en etterspørsel på 10 til 12 enheter pr år, tross det nylige fallet i oljeprisene.
 

Følg markedsreaksjonene og utviklingen i BW Offshore-kursen HER.

 

Les også:
Alibaba vil vokse utenlands
Asia i dag: Skal bli større enn Apple og Samsung
Jensens største nedtur
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.