Evrys budgiver, Lyngen Bidco, har hevet kravet på 90 prosent aksept. Oppgjøret vil finne sted så fort som mulig og ikke senere enn 14 dager fra i dag.

Det opplyses i en melding mandag.

Lyngen Bidco har mottatt aksept for 88 prosent av aksjene i selskapet.

Budgiveren Lyngen Bidco AS er et selskap kontrollert og indirekte eiet av fond forvaltet av Apax Partners. Selskapet la inn et bud på 16 kroner per aksje på samtlige aksjer i Evry ASA i begynnelsen av desember ifjor.

Apax Partners er et amerikansk oppkjøpsfond som investerer i amerikanske og europeiske vekstselskaper. Fondet investerer typisk i selskaper som har en samlet selskapsverdi på mellom én og fem milliarder dollar.

Oppkjøpsfondet gjør investeringer i fire sektorer: Forbruksvarer, helse, tjenestetilbydere og teknologi og telekom.

IT-konsernet Evry har rundt 10.000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 13 milliarder kroner. De har blant annet driftsansvar for mange av landets nettbanker.

Les også:

Skal eksportere «luksus-isbiter» fra Norge til Dubai

Norwegian har kansellert 12 avganger mandag  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.