Goldman Sachs tar Schibsted av sin «conviction buy»-liste, men beholder imidlertid en kjøpsanbefaling på aksjen samt kursmålet på 700 kroner.

Det skriver meglerhuset i en oppdatering datert mandag 2. mars.

«Vårt kjernesyn er uendret. Vi ser fortsatt Schibsted som veldig godt plassert for vekst i rubrikkannonser på nett og videre utvikling av deres allerede ledende posisjoner i flere land globalt», skriver Goldman Sachs.

Goldman skriver at de venter at Schibsteds spanske sider vil klare å utnytte selskapets nye markedsandel i første kvartal i år, samt ytterligere konsolideringen i løpet av året.

De viktigste risikoene fremover er lavere enn ventet inntjening i Frankrike, utvidede og større tap i nye lanseringer og lavere innovasjonsrate, ifølge analysen.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.