Flyselskapet fortsatte tirsdagens fall da børsen åpnet onsdag morgen, men hentet seg inn i løpet av dagen. Det til tross for nyheten om at så godt som alle innenriksflyginger i Norge, Danmark og Sverige må kanselleres på grunn av pilotenes kraftige opptrapping av streiken.

Da Oslo Børs stengte dørene onsdag, var fasiten for Norwegian Air Shuttle en kursøkning på 0,18 prosent. Etter å ha vært nede i 201,8 kroner i løpet av onsdagen, gikk aksjen for 216,70 da handelen stengte.

For selskapene på hovedindeksen for øvrig, gikk det ikke like bra. 36 av dem måtte tåle kursfall, bare elleve hadde positiv utvikling. Børsen var tynget av blant annet nedgang i Norsk Hydro og Subsea 7.

Siste utvikling i saken:
Norwegian har ingen oversikt over streike-kostnadene
Tre måter markedet kan tolke Norwegian-streiken på
- Sendte avgårde en hel pakke til pilotene i natt - hørte ikke et pip

Les også: Hun sa opp oljejobben - så bråsnudde markedet (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.