Polarcus har inngått en charterkontrakt med TGS-Nopec for 3D-seismikkbåten «Polarcus Adira» på tre måneder med opsjon på ytterligere tre måneder utenfor Norge. Det opplyses i en melding torsdag.

Oppstart av kontrakten blir i inneværende måned.

I en melding fra TGS-Nopec opplyses det at kontrakten er for 3000 kvadratkilometer, med mulighet for ekspansjon til totalt 7000 kvadratkilometer.

Etter tildelingen har Polarcus fått booket 90 prosent av flåtekapasiteten for andre kvartal, 75 prosent av kapasiteten av tredje kvartal og 35 prosent av kapasiteten i fjerde kvartal.

Dette inkluderer bareboat-charteren av «Vyacheslav Tikhonov» og ekskluderer «Polarcus Nadia», som er i opplag for tiden.

I forbindelse med Polarcus' rapport for fjerde kvartal 2014, som ble lagt frem 10. februar, opplyste selskapet at 45 prosent av selskapets kapasitet var booket i andre kvartal 2015, 55 prosent i tredje kvartal og 25 prosent i fjerde kvartal.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.