Oslo Børs er lite endret etter å ha sluttet markert ned onsdag.

Norske Skog faller hardt etter å ha lagt frem et driftsoverskudd på 116 millioner kroner i årets første tre måneder, mot 8 millioner kroner samme periode året før.

Resultatet før skatt ble et overskudd på 709 millioner kroner, mot et undskudd på 61 millioner kroner før skatt i første kvartal ifjor.

Selskapet venter at makedsbalansen for avis- og magasinpapir bedrer seg i andre halvdel av 2015, når alle de annonserte kapasitetsnedstengningene i sektoren er gjennomført, ifølge TDN Finans.

Norske Skog er ned 9,3 prosent til omlag 5 kroner.

Seismikkselskapet TGS-Nopec er nær uendret etter å ha lagt frem svakere resultater enn ventet.

Driftsresultatet endte på 37 millioner dollar i første kvartal, mot 94 millioner dollar i samme periode året før, og 45 millioner dollar ventet.

Selskapet meldte nylig om salgssvikt i kjølvannet av oljeskrellen og at omsetningen i år vil bli lavere enn tidligere guidet.

Les også: Salgssvikt over alt for TGS-Nopec og - Markedet er enda verre enn det vi trodde

TGS gjentar nå at det venter netto driftsinntekter på 630 millioner kroner i 2015.

Sesimikkselskapet hadde tidligere en guiding om driftsresultat i 2015 på 260 millioner dollar.

Dette var før selskapet kuttet inntektsguidingen. Selskapet har siden ikke kommunisert hva det venter, men skriver at driftsresultatet vil bli negativt påvirket av høyere amortisering og at ledelsen følger nøye med på den bokførte verdien av multiklientbiblioteket, i lys av de rådende markedsforholdene, ifølge TDN Finans.

TGS er ned 0,1 prosent til 178,30 poeng.

Kinesiske myndigheter vil fra 1. mai innføre en nullskatt på eksport av aluminiumsprodukter, ifølge TDN Finans, som viser til Bloomberg.

Aluminiumsprodusenten Norsk Hydro er markert ned, der aksjen svekker seg 5,6 prosent til 39,2 kroner.

Den amerikanske aktivitetsindikatoren PMI for industrien for mars offentliggjøres torsdag, og er ventet å holde seg omlag uendret på 55,7. De ukentlige tallene på antall førstegangssøkende til ledighet i USA offentliggjøres klokken 14.30.

Hovedindeksen på Oslo Børs er lite endret 645,8 poeng.

Les også: ATEA: Avsetter sjefen i Norge med umiddelbar effekt
SEB-sjefen: Det er eksepsjonelle tider
Asia i dag: Tidenes gjeldsfest i Asia
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.