Oslo Børs skriver i en pressemelding at Scana Industrier ikke har offentliggjort informasjon i rett tid om manglende betaling i forbindelse med salg av selskapet Leshan Scana Machinery. Den manglende betalingen utgjorde 37 prosent av selskapets markedsverdi ved forfall.

Finanstilsynets gjennomførte en kontroll av selskapets regnskaper som ble offentliggjort i januar. Rapporten, som blant annet påpekte den manglende betalingen, påvirket selskapets aksjekurs negativt.

Selskapet har i tillegg brutt forpliktelsen til å offentliggjøre en utvidet børsmelding i forbindelse med avtale om salget av Leshan i juli 2013, heter det i meldingen.

Scana Industrier er uenig i børsens konklusjon, og vurderer å klage til børsklagenemnda. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.