Skandiabanken melder torsdag at de kutter renten på boliglån, og at billigste boliglån nå får en effektiv rente på 2,50 prosent. Banken kutter 0,20 prosentpoeng på alle boliglån for alle kunder.

Dette er andre gang på to måneder at Skandiabanken kutter renten på boliglån. Banken kuttet også 0,20 prosentpoeng i mai.

Nye priser på boliglån gjelder for nye kunder fra 25. juni. For kunder som allerede har lån i Skandiabanken gjelder endringen fra 25. august.

Kutt fra Landkreditt

Landkreditt Bank kutter idag også sin boliglånsrente med inntil 0,25 prosentpoeng. Den beste renten banken kan tilby på boliglån er nå på 2,50 prosent. Samtidig kutter banken renten på landbrukslån med inntil 0,30 prosentpoeng til en ny beste rente på 3,20 prosent.

- Vi er inne i en periode med historisk lave renter, noe også våre kunder skal få nyte godt av. For oss er det dessuten et viktig prinsipp å praktisere likebehandling av kundene. Det gjør vi gjennom å tilby lik pris for lik betjeningsevne og sikkerhet, sier konsersjef Ole Laurits Lønnum i Landkreditt Banik i en pressemelding.

Landkreditt Bank oppgir at renteendringen trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 25. august for eksisterende kunder.
 

Les også:

Betaler du for mye for boliglånet ditt?

Minuttkamp om lånekundene dnPlus  
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.