EU mener at informasjonen Halliburton har gitt i forbindelse med oppkjøpet av Baker Hughes ikke er tilstrekkelig. Dette gjør at tidsfristen EU hadde satt for godkjennelse den 27. august ikke lenger gjelder. Halliburton vil nå gi EU mer informasjon innen kort tid, skriver Bloomberg News mandag.

Talsperson Ricardo Cardoso for EUs konkurransemyndigheter skriver i en epost til Bloomberg News at viktig informasjon, som er avgjørende for en skikkelig vurdering, mangler.

Den formelle gjennomgangen vil starte igjen når EU har fått fullstendig informasjon, skriver Cardoso.

Halliburton sier i en uttalelse mandag, ifølge Bloomberg News, at selskapet vil gi ytterligere informasjon til EU i nær fremtid, og videre at selskapet er «fullt ut forpliktet til et mål om å fullføre oppkjøpet i slutten av 2015, selv om overtakelsesavtalen fastsetter at fullføring kan utvides til 2016, hvis nødvendig».(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Dårlig sommer uten VM for TV 2

Flere meglerhus høyner kursmål på cruise-gigant

Europa holder farten oppe gjennom Hellas-smell