Oslo Børs innførte børspause for forsikringsselskapet Vardia mens de undersøkte aksjens kursutvikling, meldte Oslo Børs onsdag. Børspausen ble innført etter en oppgang på 14,5 prosent.

- Så store kursutslag er ikke normale, sier kommunikasjonsdirektør Per Eikrem i Oslo Børs til DN

Aksjen var videre opp etter børspausen, og avsluttet til slutt opp 22.14 prosent.

- Dette var et rutinemessig inngrep, og aksjen er nå tilbake i normal handel. Børspauser som dette kan ha naturlige årsaker, og etter å ha undersøkt børsoppgangen ser vi nå ingen grunn til å opprettholde børspausen, sier Eikrem.

Oslo Børs avsluttet børspausen i Vardia-aksjen etter å ha undersøkt kursutviklingen, og det ble gjenommført gjenåpningsauksjon frem til klokken 10.55.

- Ingen bekymringer

- Daglige svingninger skjer jo. Vi hadde dialog med Oslo Børs da børspausen ble innført og det er ingenting herfra som tilsier at noe er galt, sier kommunikasjonssjef i Vardia, Aleksander Nordahl, til DN.

Selv om Oslo Børs undersøkte handelen onsdag, er Nordahl ubekymret. 

- Vi har absolutt ingen bekymringer for at noe er galt eller at det er noe informasjon som er på avveie. Vi konsentrerer oss om driften av selskapet, og ikke aksjekursen.  

Les også på DN.no:

Analytikere: Oppmerksomheten mot amerikanske nøkkeltall øker

Dubai vil bygge enda et rekordstort innendørs alpinanlegg

Statoil vil utvikle Rosneft-samarbeid

Se DNTV:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se boligmarkedets minste leilighet

Se Oslo-markedets minste leilighet
Bli med inn i leiligheten på kun 14 kvadratmeter i Nydalen.
00:43
Publisert: