Etter å ha åpnet ned mer enn ti prosent onsdag, er Volkswagen-aksjen nå opp rundt fem prosent.

De siste to dagene har aksjen falt over 30 prosent. Mandag falt aksjen 18,6 prosent, og tirsdag falt den 19,8 prosent.

Ved 11-tiden onsdag snudde derimot kursen, og har siden det vært i pluss. I skrivende stund er aksjen opp 5,46 prosent og handles til 119 euro.

Skjermdump fra DN Børs & Marked onsdag formiddag.
Skjermdump fra DN Børs & Marked onsdag formiddag.

Følg Volkswagen-aksjen her.

Den tyske storbanken Deutsche Bank tror imidlertid at fallet vil bli enda verre igjen.

- Etter at VW tapte rundt 30 milliarder euro på to dager, kan aksjen fremstå som en oppkjøpsmulighet. Men vi er bekymret for at det fulle omfanget av denne skandalen vil vedvare mye lenger, skriver analytikere i Deutsche Bank, ifølge Financial Times (FT).

Meglerhuset JPMorgan nedgraderer VW-aksjen til nøytral, da de ikke utelukker at det vil bli gjort ytterligere undersøkelser på Volkswagens motorer.

Likevel tror meglerhuset at bilkonsernets verdi vil forbli stabilt i et langsiktig perspektiv, melder FT.

Elleve millioner biler

Tirsdag eskalerte skandalen, da bilprodusenten opplyste at elleve millioner biler solgt verden over har programvaren som er laget for å pynte på

ustlippene.

Selskapet meldte også at de vil sette av 6,5 milliarder euro, som tilsvarer 54 milliarder kroner, for å håndtere utslippsskandalen.

Dette vil bli kostnadsført i inneværende kvartal, opplyser selskapet i meldingen.

Det er fortsatt stor usikkerhet om hva som vil skje med VW-sjef Martin Wintercorn, da det spekuleres i om han har visst om juksene.

Les alt om Volkswagen-skandalen her.

Les også:

Legger press på India

Telenor skifter ham og navn i India

Høyre-topp går av

Se DNTV: Volkswagen beskyldes for utspekulert miljøjuks

VW beskyldes for utspekulert miljøjuks
Aksjen til bilgiganten Volkswagen er mandag i fritt fall etter at amerikanske myndigheter har avslørt en utspekulert miljøjuks. Fallet er så stort at børsen her i Frankfurt også går i rødt.
00:42
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.