Det var små utslag på de amerikanske børsene på det som var en kort handelsdag fredag, tross den kraftige nedgangen i børsene på det kinesiske fastlandet tidligere fredag.

Shanghai-børsen var ned over fem prosent fredag etter at det ble bekreftet at det er igangsatt etterforskning av flere meglerhus.

Forbruksvaresektoren startet opp på årets største salgsdag, men snudde ned. The Gap og Amazon.com endte i rødt.

"Vi mener Thanksgiving-shoppingen floppet. Folkene våre som dro til kjøpesentrene hadde ingen problemer med å finne parkering eller å komme seg rundt i butikkene", skriver analytikerne i Suntrust Robinson Humphrey i en oppdatering, ifølge Reuters.

Både American Airlines og morselskapet bak United Airlines steg over én prosent.

De amerikanske børsene var stengt torsdag på grunn av Thanksgiving og har kun halv dag fredag, som tradisjonelt er den dagen i året med lavest aksjehandelsvolum. Børsene har vært nokså uendrede tidligere i uken etter en kraftig oppgang forrige uke.

Amerikanske nøkkelindekser ved børslutt klokken 19.00 norsk tid:

  • Dow Jones -0,08% til 17.798,49
  • S&P 500 +0,06% til 2090,11
  • Nasdaq +0,22% til 5127,52

Les også:
Meglerhus: Hverken han eller andre vil levere oljekutt neste uke
Flyskatt kan legge ned Rygge flyplass
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DN Tv: Se traileren fra Spielbergs seneste spiondrama
Se trailer: «Bridge of Spies»
Se trailer: «Bridge of Spies»
02:32
Publisert: