Oppdatert artikkel. DN skrev først at det var innført børspause i handelen i aksjen. Det riktige er at aksjen er suspendert fra handel på Oslo Børs (se mer om suspensjon nederst i saken).

Oslo Børs og Finanstilsynet har supendert handelen i forsikringsselskapet Vardia i påvente av en melding fra selskapet, opplyser børsen i en melding mandag ettermiddag.

Oslo Børs beskriver virkemiddelet suspensjon på følgende måte: 

«Oslo Børs kan suspendere finansielle instrumenter hvis de ikke lenger tilfredsstiller børsens vilkår eller regler eller særlige grunner for øvrig tilsier det. Suspensjon er et kraftig virkemiddel som kan være nødvendig i de tilfellene der kursen er konstaterbar feil og situasjonen ikke kan løses på andre måter. Suspensjon kan besluttes av børsen eller Finanstilsynet».

Les mer:

- Det brygger opp til storm i markedene

Nå kommer bankrobotene

- Usikker på om avtalen kommer til å være god nok (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv: Slik lager du god treningsmat

 
Treningsmat: Green drink
Kokk Jonas Lundgren viser sine beste tips for sunn treningsmat. Her lager han en grønnsaksdrink.
03:16
Publisert: