I november ble det registrert 423 konkurser og tvangsavviklinger i Norge, viser konkursstatistikken fra Brønnøysundregistrene tirsdag.

Til sammenligning var antallet i november ifjor 392. Dette tilsvarer en økning på 7,9 prosent.

Det er store variasjoner blant de ulike fylkene.

Nord-Trøndelag hadde en økning på 160 prosent. Her gikk 13 selskaper konkurs eller ble tvangsavviklet i november. Til sammenligning hadde fylket fem konkurser og tvangsavviklinger i november ifjor.

Telemark økte til 27 konkurser og tvangsavviklinger i november, fra 14 i november ifjor. Dette tilsvarer en økning på 92,9 prosent.

Møre og Romsdal hadde en økning på 75 prosent, med 28 konkurser og tvangsavviklinger i november i år, mot 16 i november ifjor.

5.399 konkurser hittil i år

Oppland hadde derimot en nedgang fra 14 konkurser og tvangsavviklinger i november ifjor til åtte i november i år. Dette tilsvarer en nedgang på 42,9 prosent.

Troms hadde åtte konkurser og tvangsavviklinger i november i år, mot 13 i november ifjor. Dette er en nedgang på 38,5 prosent.

Hittil i år er det registrert 5.399 konkurser og tvangsavviklinger i Norge, mot 5.361 ved samme tidspunkt ifjor. Dette tilsvarer en økning på 0,7 prosent. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.