Odfjell SE fikk et resultat før skatt på -15 millioner dollar i fjerde kvartal 2015, mot -21 millioner dollar i samme periode året før.

Det fremgår av kvartalsrapporten onsdag.

Ebitda ble 28 millioner dollar som inkluderer engangskostnader på 1,9 millioner dollar knyttet til bonuser for oppnådd kostnadsprogram, mens driftsresultatet inkluderer nedskrivninger på 10,5 millioner dollar relatert til ett skip, fremgår det.

Venter bedring

Odfjell venter bedre resultat i 2016 for kjemikalietank og terminaler.

«Selv om markedsutsiktene er usikre, forventer vi et forbedret resultat for kjemikalietank i 2016 basert på mer konkurransedyktig kostnadsstruktur og bortfall av tapsbringende bunkerssikring. Vi forventer også et forbedret resultat fra tankterminalene som følge av økt inntjening på Odfjell Terminals (Rotterdam)», heter det.

Selskapet opplyser også at de har gjennomført kostnadsprogrammet og endte over målet på mer en 100 millioner dollar i årlige innsparinger.

 

Les også:
Asia i dag: Midt inne i en perfekt storm
Skuffende fra Telenor  
Opera-aksjen til værs etter bud

DNtv:

Racer-Ferrari auksjonert for rekordsum
En 1957 Ferrari 335 Sport Scaglietti ble solgt for rekordhøye 32 millioner euro, 305 millioner kroner, på en auksjon i Paris denne helgen. Bilen er en av de mest ikoniske fra motorsportens historie.
01:03
Publisert:

Sov fem netter på gaten for å sikre seg fjorårets dyreste vinflaske
- Det er mann mot mann, sier Bjørn Håvard Larsen, som sov i kø på gaten i fem netter for den edleste flasken. Kan du gjette prisen?
01:44
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.