Drew Holding, som er tilknyttet Tor Olav Trøim, har forlenget en forwardkontrakt med eksponering mot 4.950.000 aksjer i Storbrand, opplyses det i en melding fredag. Samtidig inngås en ny kontrakt for ytterligere 1.000.000 aksjer.

Med det har Trøim en samlet eksponering mot Storebrand på 8,5 millioner aksjer.

Begge kontraktene utløper 4. november i år, opplyses det.

Forlengelsen av den tidligere forwardkontrakten har en kurs på 29,71 kroner per aksje, mens den nye kontrakten har en kurs på 34,56 kroner per aksje.

Celina Medelfarts selskap Midelfart Capital AS har også kjøpt ytterligere 300.000 aksjer i Storebrand. Etter dette har selskapet tre millioner aksjer i Storebrand.

Hold deg oppdatert med DN Direkte

Les også på DN.no:

Oljeprisene svekkes

Obama godkjente 58 nye straffereduksjoner

VG beskyldte restaurant for matjuks – tok feil

Har du sett denne?

Se trailer: «Historien om den sjenerte giganten»
00:00
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Hvor høye må lederlønningene bli før Oljefondet sier stopp? Dette fikk vi ikke svar på i Telenors Vimpelcom-rapport. Og Terje Erikstad har tatt en reise tilbake til 1980-tallet for å gi svaret på hvorfor det ikke blir full krise denne gangen. &lt;/em&gt;&lt;/p&gt;&lt;p &gt;&lt;em&gt;DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg &lt;a href="https://www.dn.no/kundeservice/min-side#nyhetsbrev"&gt;her&lt;/a&gt;.&lt;/em&gt;&lt;/p&gt;&lt;/field&gt;&lt;field name="paid"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;field name="fbfeed"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:Finans" relevance="1.0"/&gt;&lt;/content&gt;&lt;/escenic&gt;</em></p></div>(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.