Tre nye medlemmer går inn i konsernledelsen til Yara International, ifølge en melding mandag.

Terje Tollefsen går inn i Yaras konsernledelse som konserndirektør for strategi og forretningsutvikling fra 1. juni. Tollefsen er i dag leder for strategi- og forretningsutviklingsfunksjonen, og rapporterer til konsernsjefen.

Pierre Herben går inn i Yaras konsernledelse som konserndirektør teknologi fra 1. juni. Herben er i dag teknologidirektør, og rapporterer til konsernsjefen.

Lene Trollnes går inn i Yaras konsernledelse som konserndirektør for HR, konsernkommunikasjon og brand. Trollnes er i dag konserndirektør for HR og Integrasjon i Sapa AS. Hun tiltrer senest 1. desember 2016.

- Etter de forrige organisasjonsendringene for å forbedre operasjonelt fokus og samhandling, gjør vi disse ytterligere endringene for å styrke arbeidet med strategi, innovasjon og posisjonering, sier Svein Tore Holsether, konsernsjef i Yara, i en melding.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Asia i dag: Avlyser ny krise for verdensøkonomien

Oljefondet sa nei til Facebook før børsnotering

Nordmenn er misfornøyd med regjeringens klimainnsats

Se DNtv:

Djevelens sjefadvokat
Etterretningsoberst Steve Rotkoff skrev kritiske rapporter før invasjonen av Irak i 2003. I dag leder han en skole i US Army hvor offiserer lærer å bli djevelens advokat. Også næringslivet bør bruke metodene, mener han.
03:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.