Viland har vært valutaanalytiker i DNB Markets i ni år, ifølge nyhetsnettstedet.

– Det er ikke så mye dramatikk i dette. Det er naturlig når man har vært lenge et sted at man ønsker nye utfordringer og ønsker å lære andre ting, sier Viland til E24.

I oktober begynner hun i stillingen som porteføljeforvalter i markedsoperasjonsavdelingen til Norges Bank, opplyses det.

Tidligere i år gikk også Kjersti Haugland fra DNB Markets til Norges Bank. Samtidig gikk Jeanette Strøm Fjære den andre veien - fra sentralbanken til meglerhuset.

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podcast: Nordmenn lånefinansierer forbruket som aldri før, kan dette gå bra? Er laksefesten over? Og disse aksjene burde kostet null kroner på Oslo Børs.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt fra DNtv:

Sykkelsesongen er her: Disse seks øvelsene gjør deg rask på to hjul
Fysioterapeut og terrengsyklist Heidi Sandstø (33) gir deg styrkeøvelsene som gjør deg til en bedre syklist.
04:57
Publisert:

Jordskjelv i Italia: Halve byen er borte
Minst sju mennesker er trolig døde etter jordskjelvet i Italia, og det fryktes at antallet kan stige. Jordskjelvet med en styrke på 6,2 rammet sentrale deler av landet klokken 3.36 natt til onsdag.
01:03
Publisert: