Selskapet har slitt med økonomiske problemer, og var nær konkurs tidligere i år. Coast Airs tre aksjonærer spyttet 16. mars inn mer penger, og diskuterte deretter selskapets videre skjebne. Aase Eiendom og Karmsund Maritime Invest bestemte seg for å trekke seg. Seglems selskap TS Invest eide 33 prosent tidligere, men har nå kjøpt ut de to andre eierne. Det er ikke kjent hvor mye Seglem måtte legge på bordet, skriver Haugesunds Avis.

Coast Airs administrerende direktør Inge Sundfør håper nå på bedre tider, etter at selskapet i juni måtte gi opp konkurransen med SAS Braathens og la ned ruten mellom Haugesund og Oslo.

– Jeg tror satsingen med de rutene vi har for de mindre flyene våre, pluss den satsingen vi nå setter i gang med mellom Stord og Oslo skal gjøre at det nå blir en ny opptur for selskapet vårt, sier Sundfør til NRK.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.