På en fire døgn lang fellesbønn i Narvik skal det blant annet bes for Narvik kommune som kan tape mangfoldige millioner på sine investeringer gjennom Terra Securities, skriver NRK.

Regningen etter Terra-skandalen for kommunen kan stige fra 46 millioner kroner til 200 millioner kroner. Det har fått Frelsesarmeen til å ta kommunen med i bønnen.

- Gi dem styrke
- Vi ber instendig om at tapene for Narvik kommune skal bli minst mulig, og at de som håndterer saken skal få styrke og kraft til jobbe videre, sa major Ingrid Bjørke i Frelsesarmeen i sin tale, som markerte åpningen på maraton-bønnen.

Men Terra-skandalen er ikke den eneste saken på bønnelisten, forteller major Bjerke, som legger til at de også skal be for ulike offentlige instanser, bystyret og kommunen, næringsliv, sosialtjenester, skole, barn og ungdom.

Hilsen fra Kuvaas
Det er også kommet en skriftlig hilsen fra Narvik-ordfører Karen Margrethe Kuvaas (Ap)

Terje Hartander tror ikke på at høyere makter kan hjelpe byen og han vil ikke delta.

- Dersom Gud kunne ha hjulpet, hvorfor lar han da barn i Afrika sulte, spør Hartander, ifølge NRK.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.