Gjestene booker med sitt kreditkort via nettet. Ved ankomsten låser de seg inn hovedinngangen, tar heisen opp og åpner døren til rommet. Alt med kortet. Ved booking kan de bestille pakke med sengetøy og håndkle. Deretter kan de re sengen selv og selv ta det brukte sengetøyet av ved avgang eller få det gjort mot betaling.

Etter planen åpner det ni etasjer høye hotellet med 80 nyoppussede rom noen kilometer utenfor Odda sentrum sent neste år, skriver Dagens Næringsliv.

300-400 kroner for et dobbeltrom

Bak prosjektet står Tor Inge Måkestad (29) med erf#229 fra familiens fruktengrosfirma Måkestad Engros.

- Det blir Norges første helautomatiske hotell uten en eneste ansatt. Jeg ser for meg 300-400 kroner for et dobbeltrom. Det bør være mulig. Vi satser på kun å kjøpe vakthold og renhold fra eksterne bedrifter etter behov. Et nødnummer gir kontakt med døgnvakt. Men vi er i en vurderingsfase og har ikke alt spikret ennå, sier Måkestad til DN.

Industrikommunen Odda har 7200 innbyggere. Han satser på unge gjester som besøker Odda enten på forretningsreise eller i sportssammenheng. Hotellet ligger rett ved idrettsbanen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.