Det opplyser Stabæk Holding AS i en pressemelding onsdag.

I tillegg vil det bli tilført kapital som skal sikre videre drift av konsernet og Stabæk som klubb.

- Disse midlene er helt avgjørende for selskapet. Ulrichsen har vært meget løsningsorientert i den vanskelige situasjonen. Men alle har tatt i et tak som nå sørger for videre drift, sier nyvalgt styreleder Diderik Schnitler i Stabæk Holding til NTB.

På tirsdagens generalforsamling kom det fram at fotballen vil bli skilt ut av Stabæk Holding-konsernets videre drift. Det er undertegnet en intensjonsavtale mellom konsernet og en investorgruppe om en emisjon i Stabæk Fotball AS.

Dette innebærer at klubben vil få nye eiere, men at klubben fortsatt skal spille hjemmekampene sine på Telenor Arena. Det vil bli undertegnet en langsiktig leieavtale med Stabæk Holding AS, som eier arenaen.

- Et slikt skille vil gjøre at de som lever og ånder for fotballens ve og vel får et renere forhold til inntekter og kostnader. I dag er alt samlet i en enhet, med arenadrift og konserter i tillegg til fotball, forklarer Schnitler, som ble valgt til ny styreleder i Stabæk Holdning AS på tirsdagens generalforsamling. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.