De siste årene har Norwegian stadig utvidet antall steder flyselskapet har baser og hvilke destinasjoner selskapet flyr til.

Etter å ha startet opp med langdistanseruter fra London Gatwich til Los Angeles, New York og Fort Lauserdal i juli, tar selskapet skrittet helt ut og etablere langdistansebase på flyplassen.

- Rekrutteringen i Storbritannia har blitt godt mottatt. Det er mange piloter som ønsker å ha base på London Gatwick, sier flygesjef for Norwegians langdistanseoperasjon, Torstein Hoås i en pressemelding.

Totalt består Norwegians langdistanseflåte av sju Dreamlinere, mens ytterligere ti fly er i bestilling.

Rekruttering av Gatwick-baserte kabinansatte vil finne sted tidlig neste år. Norwegian er også i gang med å rekruttere piloter til JFK i New York, hvor selskapet allerede har en base for kabinansatte.

Norwegian har allerede en kortdistansebase på London-flyplassen med 90 piloter og 200 kabinansatte tilknyttet. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.