Investoransvarlig Tanja Lounevirta i Tieto vil ikke kommentere spekulasjonene om en mulig sammenslåing eller transaksjon med Evry.

- Vi spekulerer aldri i sammenslåinger eller kommenterer rykter, og vil ikke kommentere noen henvendelser vedrørende dette. Men det er klart at vi aldri skal si aldri, sier Lounevirta.

Meglerhuset Arctic Securities sin it-analytiker Per Gunnar Nordahl tror en sammenslåing med selskapet Tieto er det mest sannsynlige utfallet av den strategiske prosessen Evry nå har satt i gang.

- Jeg tenker på en sammenslåing mellom Tieto og Evry. Det er det mest realistiske utfallet her, sa han til DN tidligere onsdag.

- Det er interessant å høre hans tanker om dette, sier Tietos Lounevirta.

- Har dere vært i kontakt med Evry?

- Det er et for strategisk spørsmål, jeg vil ikke kommentere noen form for spekulasjoner, sier Tieto-investorkontakten.

DN har vært i kontakt med flere av analytikerne som følger Tieto, men ingen var onsdag tilgjengelig for kommentar.

LES OGSÅ: - Man surfer inn i to veldig gode år(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.