Trevirkeprodusenten Moelven har vært igjennom en krevende periode siden finanskrisen og har slitt med svake og til dels negative resultater. Nå går Hans Rindal av som konsernsjef, ifølge en melding tirsdag.

"Styret i Moelven Industrier ASA har i dag blitt enige med Hans Rindal om at han fratrer stillingen som konsernsjef", heter det.

Rindal har vært ansatt i Moelven siden 1995, og som toppsjef siden 2006.

Skogdirektør Morten Kristiansen (55) rykker opp som konstituert konsernsjef, fremgår det.

Fjoråret ble nok et år med tap for Moelven.

Selskapet med over 3200 ansatte sliter med svekkede resultater i byggevaredivisjonen Wood, limtreselskapene og byggmodulvirksomhetene i Sverige.

I 2013 omsatte konsernet for åtte milliarder og oppnådde et driftresultat på minus 44,7 millioner kroner og resultat før skatt på minus 117,1 millioner kroner.

"Resultatene så langt i 2014 viser en god forbedring, godt hjulpet av effekter av interne forbedringstiltak og et bedre marked", heter det i dagens melding.

Les også:
Streik blant Lufthansas piloter avlyst
Venter stort tap av oljejobber  

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.