For vel én uke siden ble det kjent at Norges rikeste mann, John Fredriksen (70), har skilt lag med sin forretningspartner og våpendrager gjennom 19 år, Tor Olav Trøim.

Bruddet ble slått fast etter at det var avholdt generalforsamling i flere av selskapene i Fredriksen-systemet på Bermuda fredag 19. september.  Blant annet trakk Trøim seg fra styret i oljeserviceselskapene Seadrill og Archer kort tid før generalforsamlingen. To dager senere meldte oppdrettsgiganten Marine Harvest at Trøim trekker seg fra styret.

Det har vært uklart hvilken kontakt som var mellom Fredriksen og Trøim i forkant av møtet på Bermuda. Finansavisen skrev forrige uke at «Fredriksen skal ha stått og skreket til Tor Olav Trøim på generalforsamlingene på Bermuda.» I et kort innlegg i Finansavisen mandag tilbakeviser advokat Harald Herstad at det skal ha vært en krangel mellom Fredriksen og Trøim.

«Fredriksen og Trøim snakket ikke sammen på Bermuda. De traff hverandre ikke en gang,» skriver Herstad i innlegget.

- Jeg representerer John Fredriksen, men jeg har ingen kommentarer, sier Herstad til DN.

Etter det DN forstår, skal både Fredriksen og Trøim ha vært på Bermuda.

- Det skjedde ikke noe mellom dem på Bermuda, det går frem av det jeg skrev i avisen. Jeg har ikke noe å tillegge, sier Herstad.

 

Les også på DN.no:
- Det er jo naturlig at vi fremdeles har kontakt

Gir Boeing skylden for Dreamliner-trøbbel

- Vi vil unngå spekulasjoner  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.