TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

FÅR IKKE SOLGT KONGSBERG GRUPPEN.
Stortingsgruppene til Høyre, Frp, KrF og Venstre har blitt enige om å legge Kongsberg-salget på is, fordi konsekvensene av et salg ikke var godt nok utredet. - Det kom frem ny informasjon i løpet av prosessen, og vi har bestemt oss for å avvente diskusjonen om nedsalg, sier høyrerepresentant i næringskomiteen Gunnar Gundersen. (Klassekampen.no)

UTLENDINGER PÅ OPPKJØPSTOKT I NORGE.
De ti største oppkjøpene i fjor gikk til utenlandske eiere og andelen øker. - Det er et sunnhetstegn og noe vi som nordmenn skal være glade for, sier Hurtigrutens sjef Daniel Sjeldam. (DN side 12-13).

- BETYDELIG FORTVILELSE.
KrF-leder Knut Arild Hareide erkjenner at det er betydelig misnøye i partiet mot samarbeidet med Høyre/Frp-regjeringen, men vil ikke åpne for brudd. (DN side 18).

- JOHN KNIGHT ER LANGT NEDE PÅ LISTEN.
Brite eller ei, Statoils bomkjøp i Nord-Amerika er grunn nok til at John Knight ikke bør være en het kandidat som Statoil-sjef, ifølge John Olaisen i ABG Sundal Collier. (FA side 4-5).

ODFJELL STANSER TILBAKEKJØPENE.
Uten å informere markedet setter Odfjell Drilling tilbakekjøpsprogrammet på vent. Begrunnelsen er «markeds- og selskapsspesifikke forhold». (FA side 6-7).

TYNGRE I OLJESKYGGEN.
Den dominerende boligbyggeren i oljesmurte Rogaland har måttet nedjustere prisene. -Jeg tror alle er tjent med en korreksjon, sier konsernsjef Njål Østerhus i Østerhus. (Fa side 22-23).

SLIK MISTET HALVE NORGE NETTET.
Kombinasjonen av en velkjent svakhet i en programvare hos Telenor og en svært uheldig tekniker, som gjorde en tabbe under en rutinejobb, resulterte i at tre millioner nordmenn mistet all kontakt med omverdenen via mobiltelefon. (AFT side 4-5).

Les også:
Ga «dødsklokke» til ny borgermester i Taipei
Asia i dag: «Stivfrossen og handlingslammet statsminister»  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.