Advokatfirmaet Meling opplyser til NTB at det torsdag har gjort opp alle utestående krav til Skatt vest og kemneren, og at det derfor ikke er konkurs.

– Vi har ingen uoppgjorte krav med kemneren eller Skatt vest. Det har vært et forhold som skattemyndighetene har valgt å løse med å begjære selskapet konkurs. Fremfor å ta en tvist om forholdet, har man valgt å betale beløpet fullt ut for å bli ferdig med saken, sier eier av firmaet, advokat Brynjar Meling, til NTB.

– Det har således aldri foreligget insolvens, som er et nødvendig krav for at vilkårene for konkurs skal være oppfylt, fortsetter Meling.

Ble begjært konkurs

Han legger til at han torsdag er opptatt i retten og derfor ikke har mulighet til å kommentere saken ytterligere.

Stavanger Aftenblad skrev torsdag at Skatt vest har begjært advokatfirmaet konkurs på kemnerens vegne, og at konkursbehandlingen er berammet i Stavanger tirsdag 3. februar.

Meling opplyser også til avisen at saken er avklart og at den vil bli trukket av kemneren fredag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.