Ryanair ser på muligheten for å bli en større aktør i det interskandinaviske markedet. I dette inngår ruter fra København til Arlanda og Gardermoen i selskapets vurderinger. Det skriver bransjenettstedet check-in.dk fredag.

- Vi ser på Arlanda og Gardermoen samt en rekke andre skandinaviske destinasjoner, sier Ryanairs kommersielle direktør, David O'Brien, til check-in.dk.

Flyr fra København

Den første ruten i Skandinavia fra selskapets nye base i København, som åpnes 26. mars, blir til Skavsta i Sverige, skriver nettstedet.

- På en rute fra København til Arlanda ville vi ikke kunne nøye oss med en daglig avgang, som til Skavsta. Her ville vi nok gå opp i fire til fem daglige flyvninger, sier han videre.

Ryanair har tidligere opplyst at ved oppstart av den nye basen vil det være med to daglige flyvninger til Luton i London og én daglig flyvning til Modlin i Warszawa og Bergamo i Milano.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.