TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

BRÅSTOPP I BILLETTSALGET. Norwegian-streiken har skremt bort de forretningsreisende, og SAS lokker passasjerene over til seg. Et stup i billettsalget kan ramme Norwegians egenkapital. (DN side 6-7)

TROR KJOS HAR RÅD TIL STORSTREIK. Handelsbanken-analytiker Dan Togo Jensen tror Norwegian overlever en streik, men utelukker ikke at Bjørn Kjos vil selge fly for å finansiere de videre investeringsplanene. (FA side 4-5)

VENTER KONSOLIDERING TIL HAVS. Pengeflommen til nye offshore- og shippingselskaper har tørket ut. DNB-direktør Harald Serck-Hanssen varsler ny bølge av oppkjøp og fusjoner. (FA side 11)

DET LUKTER AV DENNE SAKEN. Arbeiderpartiet vil ha oppvask om milliardene som forsvant i eierkampen om det verdifulle oljefeltet Johan Sverdrup. (DN side 4-5)

POLARCUS MOT REFINANSIERING. Seismikkselskapet Polarcus har kun arbeid i 45 prosent av andre kvartal. Nordea Markets og Arctic Securites spår en snarlig gjeldskonvertering dersom kontraktene uteblir. (FA side 14-15)

GRESVIG TAPER MOT XXL. Gresvig sliter fortsatt med å snu den negative trenden og tapte markedsandeler til XXL i fjor. (DN side 8-9)

UTELUKKER IKKE OPPDRAG. Siem Offshore har mistet kontrakter i Brasil for ankerhåndteringsfartøy. -Markedsutviklingen fremover blir avgjørnede. Pr i dag har vi ikke tatt noen beslutning om å trekke skip fra markedet, men jeg vil ikke utelukke at det kan skje, sier konsernsjef Terje Sørensen. (DN side 18)

VARDIA-EMISJON TIL DUMPINGKURS. Vardia Forsikring har bestemt seg for å gi minst 30 prosent rabatt når de nå skal i markedet for å hente 275 millioner i ny kapital. Det betyr at emisjonskursen kommer ned mot 5 kroner. (FA side 3)

AKSJENE TYNGER PÅ VEKTEN. Olav Chen og forvalterne i Storebrand har overvekt i globale aksjer og undervekt i obligasjoner. (FA side 42-43)

Les også:

Norwegian leier inn fly – fagforeningen reagerer

Analytiker: Norwegian har råd til streik

35.000 passasjerer rammes av pilotstreiken  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.