– Vi har tilbudt tettere tilknytning til moderselskapet. Vi gjør alt vi kan for å få slutt på denne streiken nå, sier kommunikasjonsdirektør i Norwegian Anne-Sissel Skånvik til NRK.

De streikende pilotene i Norwegian Pilot Union og fagforeningen Parat møtte Norwegian til nye forhandlinger på et hemmelig sted i Oslo sentrum lørdag i 16-tiden. DN får opplyst fra kilder nær forhandlingene at partene avsluttet møte i 12-13-tiden, etter over 20 timers forsøk på å komme til enighet, og gikk hvert til sitt.

Etter det DN forstår, ble samtalene avsluttet fordi det ikke var grunnlag for en snarlig løsning.

Venter på nytt utspill

Presseansvarlig Arve Sigmundstad i Parat sa søndag ettermiddag at Norwegian Pilot Union og Parat har vendt tilbake til Parats hovedkontor i Lakkegata i Oslo sentrum. Deretter kontaktet de motparten, og ventert på et nytt utspill. Og det kom noen timer senere.

- Klokken 13.24 orienterte vårt forhandlingsutvalg til NHO Luftfart og Norwegian at vi avventer deres respons. For vår del er ikke forhandlingene avsluttet enda, sier Arve Sigmundstad.

I et intervju  med NRK Dagsrevyen søndag sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik at hun håper på en løsning i løpet av kvelden.

- Vi prøver å komme pilotene enda mer i møte på deres trygghetskrav - at de skal ha en avtale med konsernet. Det ønsker vi å imøtekomme, så får vi se om vi kommer i mål i kveld, sier  Anne-Sissel Skånvik.

Les også:

Kjøper eneboliger til mellom 11 og 12 millioner uten å blunke  

Salt for Norge  

Mistet oljejobben etter 29 år i bransjen - nå satser han 100 % på hobbyen sin  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.