TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

KJENNER SEG IKKE IGJEN.
Styreleder Gunn Wærsted i Petoro avviser i et leserinnlegg at hun eller oljeminister Tord Lien har opptrådd uryddig i Sverdrup-prosessen. Det mener hun Sverre Skogen, styreleder i Det norske, indikerer i et annet leserinnlegg i DN 23. mars. (DN side 3).

BRÅSTOPP I SELSKAPSSHOPPING:
Det har vært bom stopp i kjøp og salg av selskaper de første månedene av 2015. -Jeg tror vi er inne i en korreksjon som vi vil se sporene av ganske lenge, sier daglig leder Nils H. Thommessen i advokatfirmaet Wiersholm. (DN side 14-15).

SER INGEN TEGN TIL BOBLE.
Mens Norge er rammet av oljenedtur og oppbremsing av økonomien, når verdiene av næringsbygg nye rekorder. -Vi har ikke nådd smertegrensen når det gjelder priser for næringseiendom, hverken i kvadratmeterpris eller avkastning, sier analysesjef Ragnar Eggen i Akershus eiendom. (DN side 20).

TROR VEKST TRUMFER TAP.
Større mislighold i oljepapirer til tross: høyere vekst i verdensøkonomien gir lavere rentespreader i kreditt, venter forvalter Dan Roberts. (DN side 26-27).

RUSTER TIL KRIG MOT DANSKENE.
Selv om bankene har mer kapital tilgjengelig og innlånsrentene er lave, overrasker Danske Banks høye utlånsambisjoner i bedriftsmarkedet de andre bankene. (FA side 28-29).

STÅR SAMMEN MOT ØKT SKATT PÅ BOLIG.
Arbeiderpartiet, Høyre og bankene står sammen mot økt skatt på boligen der eieren sover. -Skatt kommer ikke til å bidra til mer boligbygging. Jeg mener i utgangspunktet at det å ha muligheten til å få en egen bolig, er et grunnleggende velferdsgode, sier statsminister Erne Solberg. (Aftenposten side 19)

- PRISENE SKAL DOBLES.
Boligprisene i Oslo slår nye rekorder. Og det er bare begynnelsen. Boligprisene vil doble seg på få år, sier BN bank-sjef Gunnar Hovland. (VG side 16-17).

Les også:
- Minst én million fat per dag må ut av markedet
Ny riggkansellering for Fredriksen
Asia i dag: Ka-shing! Asias «Supermann» erobrer Europa  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.