Noen fly er også innstilt på det som er en av årets største utfartsdager.

Anslagsvis 90.000 passasjerer skal reise fra Oslo lufthavn fredag, opplyser pressekontakt Joachim Wester Andersen til NTB.

– Det er en del som har vært igjen siden torsdag, enten i avgangshallen eller på hotell, som prøver å komme seg hjem til påske, sier pressekontakten.

Det kraftige snøværet torsdag gjorde at flyplassen måtte stenge rullebaner og taksebaner fullstendig i rundt to timer for å klare å få brøytet. Det første til store forsinkelser og en rekke innstillinger. Fredag er været bedre.

Flere innenriksavganger er innstilt fredag formiddag, men Joachim Wester Andersen minner om at det ofte skjer ved at selskapene «slår sammen» forskjellige avganger til samme reisemål når tallet på passasjerer gir mulighet til det.

Det er også noen problemer med flytrafikken ellers i landet. Blant annet er en rekke avganger fra Bodø innstilt i morgentimene.

Les også: - Verden vil fortsatt være oversvømmet av olje
Mot amerikansk gigantsalg i Australia
Petrobras-styrelederen går av
- Du vil få flere problemer i de neste 50 årene enn de forrige
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.