Totalt fløy vel 2,1 millioner passasjerer med Norwegian i april, en økning på syv prosent sammenlignet med samme måned foregående år.

Fyllingsgraden var på 82,4 prosent, opp 2,6 prosentpoeng. 

Trafikktallene for april er påvirket både av etterdønninger fra pilotstreiken og at påskeutfarten kom allerede i mars, mens den ifjor kom i april.

Trafikkveksten (RPK) havnet på 14 prosent. Kapasiteten (ASK) økte med 11 prosent. Norwegian fikk levert en Dreamliner rett fra Boeing-fabrikken i april, slik at langdistanseflåten nå består av åtte fly.

- Pilotstreiken påvirket tallene også for april. Men vi er godt fornøyd med at vi på tross av dette fyller flyene bedre enn samme periode ifjor. Ikke minst er vi fornøyd med at vi fortsetter å tiltrekke oss mange nye kunder i Europa og USA, som beviser at vår internasjonale strategi fungerer, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian gjennomførte 99,3 prosent av de planlagte flyvningene i april, hvorav 83,6 prosent gikk på oppsatt rutetid.

Les også: Advarer mot hittil ukjent Dreamliner-feil (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.