- Situasjonen er uforandret fra igår. Det er ikke avtalt noe nytt møte, sier leder Rune Sundland i Norsk Cockpitforbund til NTB lørdag.

Forbundet tok torsdag ut seks norske SAS-flygere i streik og har varslet mulig opptrapping. I helgen er til sammen 17 flygere på interkontinentale ruter tatt ut i streik

Sundland vil ikke si om de vil trappe opp streiken etter helgen dersom partene ikke kommer til enighet.

- Det er noe vi må vurdere fortløpende. Nå er det ikke avtalt noe nytt møte, sier han.

Omtrent 2.500 passasjerer rammes av de fem kansellerte flygningene i pinsen. I tillegg til Oslo-New York, innstilles fire tur/retur-flygninger fra København.

De norske pilotene i Norsk Cockpitforbund er nå de eneste i det skandinaviske flyselskapet som har brutt forhandlingene og tatt ut medlemmer i streik.

Les også: Tøff pilotstrid i SAS: Sammenligner norske piloter med kapteinen på «Titanic» (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.