– Flyttingen har vært vellykket, og vi har nå flyttet alle dataene og IT-systemene våre til et nytt, sikkert og helt moderne datasenter utenfor Stavanger. Dette er det største IT-flytteprosjektet som noensinne har vært gjennomført i Norge, sier konserndirektør for IT i DNB, Liv Fiksdahl.

Under flyttingen ble bankens nettbank, mobilbank og SMS-tjenester stengt fredag klokka 23.

Betalingskort skulle fungere som normalt, men lørdag støtte likevel kunder på problemer med bankkortene sine. Kortproblemene lørdag hadde ikke noe med omleggingen av datasystemene å gjøre, opplyste pressetalsmann Vidar Korsberg Dalsbø til E24.

Nett- og mobilbanken ble flyttet fra Evrys åtte datasentre til Green Mountain datasenter på Rennesøy i Rogaland. Etter flyttingen har DNB testet og prøvekjørt nettbanken i normal drift, og alt ser ut til å fungere som det skal, opplyser banken.

I forkant av flyttingen søkte DNB om utvidet overtid på 200 timer for fem av sine sentrale it-eksperter, men Arbeidstilsynet satte foten ned.

Begrunnelsen er at de allerede hadde jobbet mye overtid i løpet av året, og allerede nærmet seg grensene arbeidsmiljøloven setter for overtid.

 

Les også:Ugland selger rekordeiendom ved sjøen

Selges etter 68 år i familiens eie

-Når blodårene begynner å synes på magen, da er du tynn

Selger gratissykler på finn(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.