TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

Frykter nedturen bllir lang
DNBs risikodirektør Terje Turnes tror ikke lenger at vi faller utfor stupet. Han er mest bekymret for at nedgangstiden skal vare lenge. Hvor lang tid det vil ta før norsk økonomi klarer å ta inn over seg en oljepris på lavere nivå er sentralt. (DN side 4-5).

Foreslår forsikring mot boligprisfall
Forsikring mot boligprisfall er et godt alternativ til økt egenkapital, ifølge økonomiprofessor Steinar Holden. Finans Norge synes ikke det er en god idé. (DN side 6-7).

Norwegians omdømme i fritt fall
På to år har Norwegians omdømme stup og ligger nå 22 poeng under SAS på TNS Gallups omdømmemåling. Samtidig strømmer kundene til. (DN side 55-56).

- Skremmende lite produktivt arbeid
Av et 12-timers skift på for en oljearbeider går i snitt bare seks timer til faktisk jobbing, mener driftsdirektør Geir Solli i Det norske oljeselskap, som etterlyser en enklere oljehverdag. (FA side 6-7).

Kinesisk aluminium strømmer til vesten
Høy produksjon og økt eksport fra Kina har tatt knekken på aluminiumsprisen. I går falt markedet for tiende dag på rad. -Det er for tiden mye aluminium i markedet. I stedet for å stenge ned smelteverk, er de blitt holdt i live, sier analytiker Robin Bhar i Société Générale. (FA side 12).(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.