Farstad Shipping har inngått seks befraktningsavtaler med en samlet verdi på om lag 600 millioner kroner.

Det opplyses i en melding tirsdag, skriver TDN Finans. .

Queiroz Galvao Exloracado e Producao har tildelt AHTSen «Far Sagaris» en 2-års kontrakt i forbindelse med selskapets boreprogram i Brasil. Oppstart av kontrakten vil finne sted mellom desember 2015 og januar 2016.

Befrakter har opsjon på å forlenge kontrakten med inntil 2 år. Skipet ligger for tiden i opplag i Norge, og vil gjennomgå noen oppgraderinger før avgang til Brasil.

I tillegg har Saipem tildelt CSVen «Far Samson» en kontrakt med varighet på ni måneder i forbindelse med selskapets aktivitet i Brasil.

Oppstart av kontrakten vil finne sted i løpet av tredje kvartal 2015.

Saipem har også tildelt «Far Samson» en ett-års kontrakt fra oktober 2016, med mulighet til å forlenge den med totalt 2 år.

Videre opplyses det at PSVen «Far Spica» har inngått kontrakt med et internasjonalt oljeselskap for å støtte deres aktivitet på britisk sokkel.

Oppstart for «Far Spica» vil finne sted i august 2015, og kontraktens varighet er 14 måneder med mulighet for inntil seks måneders forlengelse.

«Far Spica» har ligget i opplag i Norge siden tidlig i mai, fremgår det.

Også PSVen «Far Solitaire» har inngått kontrakt med et internasjonalt oljeselskap for å støtte selskapets operasjoner på norsk sokkel.

Forventet oppstart er september til oktober 2015, og kontraktens faste periode har varighet til 15. desember 2016. Befrakter har opsjon på å forlenge kontrakten med totalt to år.

Les også på DN.no:

Atomforhandlingene går mot overtid

Asia i dag: Ny skuffelse for Samsung

Så mye har de brukt på advokater

Se DNTV: Her dør trærne som følge av historisk tørke

Her dør trærne som følge av historisk tørke
Trær må rives fordi de dør ut i Los Angeles.
01:09
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.