En ung Rema-kjøpmann - trolig den yngste i hele Rema-systemet - har allerede rukket å tirre på seg andre i dagligvarebransjen på Jessheim, skriver avisen RB.no.

21-åringen Sultan Avtajev - som kom til Norge fra Tsjetsjenia for ti års tid siden - har nemlig besluttet å utvide åpningstidene i Rema-butikken han ble kjøpmann for 1. juli. Fra og med i går, mandag, holder butikken åpent 18 timer i døgnet, fra seks om morgenen til midnatt.

- Jeg gjør det for å bli snakkisen. Skal man handle på Jessheim, så skal man tenke at man kan handle på Rema 1000, uansett tid på døgnet, sier Avtajev til avisen.

Vil heller kutte åpningstiden
Rema sentralt har godkjent åpningstidene. Det gjør andre konkurrenter i Jessheim ganske oppgitt.

På Rimi og Kiwi kan man i dag handle fra 07.00 til 23.00. Enda en time i hver ende er bare tull, mener butikksjef i Rimi-butikken i Trondheimsveien, Christian Hansen.

- Personlig synes jeg det er hårreisende, sier han til RB.no.

Rimi-kjøpmannen skulle heller sett kortere åpningstider.

- Alle rakk å handle før da butikken stengte fem.

Andre kjøpmenn avisen Glomdalen har snakket med avviser at de vil følge etter Rema-butikken.

Les også på DN.no:

Statoil spår oljepris på 80 dollar fatet i 2018

 

Står fast ved utbyttepolitikk

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.