Både det John Fredriksen-dominerte oppdrettsselskapet Marine Harvest og Norges Sjømatråd vil vurdere å bli med på laget når sykkelproffen Thor Hushovd vil stable et norsk sykkellag på beina. Det skriver VG onsdag.

Sykkellaget skal etter planen delta i verdens mest prestisjefylte sykkelritt, Tour de France, om to år. Det er anslått å koste omtrent 100 millioner kroner årlig å drive et slikt lag, ifølge avisen.

Hushovd hadde ingen mistanke mot Kjærgaard
Tirsdag sto eksproff Steffen Kjærgaard (39) frem og tilsto omfattende og systematisk dopingmisbruk fra 1998 til 2002. Thor Hushovd var uvitende om saken før den ble gjort kjent.
01:47
Publisert:

Åpen for mulighetene

Kommunikasjonssjef Ola Helge Hjetland i Marine Harvest sier til avisen at selskapet så langt ikke har vurdert Hushovds initiativ som et mulig sponsorobjekt.

– Men skulle de banke på, vil vi vurdere det seriøst. Det vil ikke samsvare med vår nåværende markedsstrategi, som blant annet retter seg mot barn og unge. Men vi vil likevel kunne vurdere en henvendelse fra Hushovd, sier han til VG.

Norsk Sjømatråd, er også positivt innstilt til et mulig Hoshovd-lag:

– Vi synes det er veldig spennende planer Thor Hushovd har for et norsk lag. Sykkel er en betydelig idrett og eksponeringsmulighetene er store. Vi har ikke sett eller vurdert dette prosjektet, men som Marine Harvest at vi er åpen for å undersøke mulighetene, sier bransjeansvarlig for laks i Norges Sjømatråd, Bjørn-Erik Stabell til VG.

- Spennende

Thor Hushovd sier han er glad for de positive signalene:

– Det er spennende at et så internasjonalt norsk selskap er positivt. Jeg er i dialog med flere selskaper og vil selvfølgelig ta kontakt med Marine Harvest og Norges Sjømatråd, sier Hushovd til VG.

Les også på DN.no:

Saipem tar gigantnedskrivninger og kutter 8.800 stillinger  

Twitter-underskudd tross kraftig omsetningsøkning  

Aten-børsen åpner trolig igjen  

Se DNtv: Skodas salgsdirektør Werner Eichhorn har en plan.

Vil bygge ny SUV
Skodas salgsdirektør Werner Eichhorn har en plan for å selge 1,5 millioner biler årlig.
00:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.