Styret i Bergen Group har ansatt Hans Petter Eikeland som ny konsernsjef i et engasjement frem til 1. juli 2016. Eikeland overtar etter Asle Solheim fra og med i dag.

Det opplyses i en melding fredag.

- Styret er meget fornøyd med at Hans Petter Eikeland har takket ja til å overta som konsernsjef fra og med i dag. Eikeland har en industriell forståelse og handlekraft som vil være viktig i den restruktureringsfasen som pågår i konsernet med tanke på å avslutte prosjekter innenfor riggservice og samtidig sikre et godt grunnlag for lønnsom vekst innenfor gjenværende virksomhet, sier styreleder Tor Lars Onarheim i en kommentar.

Eikeland ble i mai i år hentet inn som driftsdirektør i konsernet for å styrke konsernets operasjonelle ledelseskapasitet for å legge til rette for vekst etter salget av rigg-aktiviteten, opplyses det.

I en egen melding opplyses det at styret i Bergen Group har vedtatt å innkalle til ekstraordinær generalforsamling mandag 21. september 2015 klokken 14.00, hvor det bli behandlet en endring i styresammensetningen og et krav om granskning fremsatt av aksjonær Brian Chang Holding Limited.

 

Les også: Asia i dag: Citigroup: - Kina på vei mot resesjon

Oljeprisen stiger kraftig

Falske fakturaer i budbransjen

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Nytt fra Snøhetta:

Nytt fra Snohetta
Redigert film fra Snøhettas nye prosjekt
01:43
Publisert: