Orkla opplyser at Konkurransetilsynet i Norge nå godkjent Orklas kjøp av Cederroth, og avtalen er dermed godkjent av alle relevante konkurransemyndigheter.

Det opplyses i en melding fredag.

Avtalen i Norge er godkjent på vilkår av at Asan selges. I Sverige ble avtalen godkjent tidligere i sommer, mot at Allévo selges. Omsetningen for disse to merkene beløper seg til anslagsvis åtte prosent av den totale omsetningen. Øvrige konkurransemyndigheter har godkjent avtalen uten vilkår.

Orkla Home & Personal inngikk 15. januar i år en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i merkevareselskapet Cederroth.

«Kjøpet er nå godkjent av alle relevante konkurransemyndigheter, og transaksjonen vil bli gjennomført i løpet av få dager», heter det.
 

Les også:Shortsskvis er prisen du må betale for å bli rik på Seadrill

- Dramatisk, men vi må ikke se skogen for bare trær

Asia i dag: Citigroup: - Kina på vei mot resesjon

 

Se også:

Her vil 60-70 prosent av all skismøring bli produsert:

Her vil 60-70 prosent av all skismørning bli produsert
Swix åpner fredag sitt nye signalbygg på Lillehammer. I fabrikkdelen vil 60-70 av all skismørning i verden bli produsert.
02:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.