Salgsansvarlig Ann Elin Hansen i SAS opplyser overfor Stavanger Aftenblad at dette gjelder på alle flyginger fra Norge og Sverige med SAS til middelhavsland, forutsatt at den ekstra bagasjen er til flyktninghjelp.

«I anledning den rådende flyktningsituasjonen i Middelhavsområdet, tilbyr SAS sine reisende å sjekke inn en ekstra bagasje med nødvendige artikler ved avreisen. De som flyr til middelhavsområdet kan dermed pakke med klær, sko og hygieneartikler til flyktninger i nød, uten å betale noe ekstra. Reisende trenger ikke å søke om dette i forveien», skriver SAS på sine nettsider.

Også Norwegian lar passasjerer som skal til området ved Middelhavet ta med seg ekstra bagasje.

– På grunn av den forferdelige situasjonen tilbyr vi våre passasjerer som skal til dit å sjekke inn en ekstra kolli med nødhjelp til flyktninger, uten ekstra kostnader, sier pressekontakt Astrid Mannion og viser til en likelydende uttalelse på Norwegians Facebook-side.

DNs valgportal: Hvilke politikertopp er du mest enig med?

Les også:

Hamrer til mot konkurrentene

Andelen toppkarakterer mer enn halvert på NHH

Tror på superavkastning fremover: - Utrolig store muligheter

Se DNtv: Ekslusivt: Møt mannen bak Popcorn Time

Ekslusivt: Møt mannen bak Popcorn Time
Federico Abad er mannen som skapte Popcorn Time, pirattjenesten som har fått filmindustrien i Hollywood til å skjelve. DN møtte mannen som hittil har valgt å være anonym i hjembyen Buenos Aires
02:47
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.