– I hotellbransjen er det gjesten som er sjefen. Og når gjestene våre vil ha bacon, skal de få bacon. Over og ut for Bacongate!, sier Petter Stordalen til VG.no.

Det var i forrige uke den helseopptatte hotellmannen annonsert at Comfort Hotels, en av hotellkjedene under hans Nordic Choice Hotels, skulle fjerne bacon og pølser fra hotellfrokosten.

Reaksjonene lot ikke vente på seg og beslutningen ble spottet av hotellgjester, satirenettsteder og konkurrerende hoteller.

Nå snur altså Stordalen.

Han fremholder at Nordic Choice Hotels aldri fjernet bacon, men at folk aldri har skjønt at de bare innledet bacon-kuttet ved 16 test-hoteller.

– Det ble mye fokus både i mediene og sosiale medier og det spredte seg en holdning om at det gjaldt alle våre hoteller. Det ble feil.

– Vi i Comfort Hotels ser på oss selv som den lille hotellrebellen som ønsker å utfordre det tradisjonelle. Responsen fra gjestene viser at vi i aller høyeste grad gjorde nettopp det. Selv om mange roset oss for tiltaket, er gjestenes tilbakemelding tydelig. Derfor tar vi baconet tilbake , forteller kjededirektør for Comfort Hotels, Camilla Bergman overfor VG.

Les også på DN.no:

Her er budsjettlekkasjene

Kraftig oppgang i oljeprisen  

Farmasigiganter fusjonerer

Se på DNtv: Slik tar du steget fra maraton til ultraløp:

Slik tar du steget fra maraton til ultraløp
Jimmy Vika har løpt 160 kilometer - på snøføre, fullført tre maraton på én dag, og var den første til å løpe «Oslotrippelen» under Oslo maraton i 2014. Få hans beste råd for ultraløping.
02:04
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.