– Vi kommenterer ikke mer om forhandlingene nå. Vi jobber for å få en avtale, det er ikke noe mer vi ønsker enn at våre kunder skal få opprettholdt sitt TV-tilbud. Vi kommer tilbake til dette når vi har noe å melde, sier informasjonsdirektør i Telenor og Canal Digital, Tormod Sandstø, til NTB torsdag ettermiddag.

– Det er ikke noe nytt, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i Discovery Networks.

300 millioner kroner

Discovery Networks la onsdag fram et nytt tilbud til løsning, men ingen av partene har ønsket å kommentere hva dette innebærer. Ifølge Dagens Næringsliv skal det opprinnelige prisforlangende fra Discovery utgjøre en prisøkning på nærmere 300 millioner kroner i løpet av fem år.

Konflikten har nå også ført til engasjement i Stortinget. Arbeiderpartiets mediepolitiske talsperson Arild Grande har sendt et skriftlig spørsmål til forbrukerminister Solveig Horne (Frp) der han uttrykker bekymring for norske forbrukeres rettigheter i det norske TV-markedet i kjølvannet av konflikten.

Les også: Pris for kaffekoppene: Inntil 300 mill. dnPlus

Vil ha mer fleksible løsninger

Grande ber regjeringen om å vurdere tiltak som legger til rette for mer fleksible kjøpsmuligheter for kundene.

Det var ved midnatt natt til mandag at kanalpakken til Discovery for kabel- og satellittkunder forsvant hos Canal Digital og hos Viasat, fordi partene ikke klarte å bli enige om en ny avtale for kanalpakken som omfatter TVNorge, Eurosport, Max og ti andre Discovery-kanaler.

Les også: Discovery venter på svar på nytt tilbud

  – Hadde det handlet om en kopp kaffe hadde vi vært enige for lenge siden

Ny dialog etter lavere Discovery-krav (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DN Tv: Vin eller forsvinn
Vin eller forsvinn
- Det er mann mot mann, sier Bjørn Håvard Larsen, som sov i kø på gaten i fem netter for den edleste flasken. Kan du gjette prisen?
01:44
Publisert: